Mamba Fun Park
Najlepsze smaki znane z parków rozrywki teraz w mambastycznej wersji. Śpiesz się, nowe gumy będą dostępne tylko prze krótki czas. Fantastyczna zabawa czeka na Ciebie!
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (4,5 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1679 kJ / 397 kcal | 76 kJ / 18 kcal | <1% |
Tłuszcz | 6,0 g | 0,3 g | <1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g | 0,1 g | <1% |
Węglowodany | 85,1 g | 3,8 g | 1% |
w tym cukry | 62,7 g | 2,8 g | 3% |
Białko | 1,6 g | <0,1 g | <1% |
Sól | <0,01 g | <0,01 g | <1% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Gumy rozpuszczalne
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, żelatyna, kwas: kwas cytrynowy, aromaty, koncentraty barwiące (czarna marchew, spirulina), syrop karmelowy.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (4,5 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1679 kJ / 397 kcal | 76 kJ / 18 kcal | <1% |
Tłuszcz | 6,0 g | 0,3 g | <1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g | 0,1 g | <1% |
Węglowodany | 85,1 g | 3,8 g | 1% |
w tym cukry | 62,7 g | 2,8 g | 3% |
Białko | 1,6 g | <0,1 g | <1% |
Sól | <0,01 g | <0,01 g | <1% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Gumy rozpuszczalne
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, żelatyna, kwas: kwas cytrynowy, aromaty, koncentraty barwiące (czarna marchew, spirulina, czarna porzeczka, sok truskawkowy), syrop karmelowy, barwiący wyciąg z kurkumy.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (4,5 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1679 kJ / 397 kcal | 76 kJ / 18 kcal | <1% |
Tłuszcz | 6,0 g | 0,3 g | <1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g | 0,1 g | <1% |
Węglowodany | 85,1 g | 3,8 g | 1% |
w tym cukry | 62,7 g | 2,8 g | 3% |
Białko | 1,6 g | <0,1 g | <1% |
Sól | <0,01 g | <0,01 g | <1% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Gumy rozpuszczalne
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, żelatyna, kwas: kwas cytrynowy, aromaty, koncentraty barwiące (czarna marchew, spirulina, czarna porzeczka, sok truskawkowy), syrop karmelowy, barwiący wyciąg z kurkumy.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (4,5 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1679 kJ / 397 kcal | 76 kJ / 18 kcal | <1% |
Tłuszcz | 6,0 g | 0,3 g | <1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g | 0,1 g | <1% |
Węglowodany | 85,1 g | 3,8 g | 1% |
w tym cukry | 62,7 g | 2,8 g | 3% |
Białko | 1,6 g | <0,1 g | <1% |
Sól | <0,01 g | <0,01 g | <1% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Gumy rozpuszczalne
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, żelatyna, kwas: kwas cytrynowy, aromaty, koncentraty barwiące (czarna marchew, spirulina, czarna porzeczka, sok truskawkowy), syrop karmelowy, barwiący wyciąg z kurkumy.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (4,5 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1679 kJ / 397 kcal | 76 kJ / 18 kcal | <1% |
Tłuszcz | 6,0 g | 0,3 g | <1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g | 0,1 g | <1% |
Węglowodany | 85,1 g | 3,8 g | 1% |
w tym cukry | 62,7 g | 2,8 g | 3% |
Białko | 1,6 g | <0,1 g | <1% |
Sól | <0,01 g | <0,01 g | <1% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Gumy rozpuszczalne
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, żelatyna, kwas: kwas cytrynowy, aromaty, koncentraty barwiące (czarna marchew, spirulina, czarna porzeczka, sok truskawkowy), syrop karmelowy, barwiący wyciąg z kurkumy.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.